Notícies recents

La Seguridad Social considerará como periodo cotizado, por la base mínima, los seis meses posteriores después de que el pequeño empresario o trabajador deje la protección por desempleo, lo que se conoce como el cese de actividad. Obviamente, siempre que no pueda volver a la actividad o no encuentre trabajo por cuenta ajena. Es la primera vez que la Seguridad Social concede esta cobertura a los autónomos, y lo hace tras pasar por el cese de actividad, para tener un criterio objetivo. Las organizaciones de autónomos consideran que la propuesta del Ejecutivo "es muy insuficiente". Recalcan la discriminación que sufren respecto a los asalariados. Hoy se reunirán para continuar con la negociación sobre la reforma de las pensiones.

Data publicació: 12/1/2022

El Gobierno última un paquete de medidas que se enmarcaría dentro del Marco Temporal de apoyo a la industria y que podría llegar a alcanzar los 3.000 millones de euros para afrontar los elevados precios de esta materia prima. Esta medida permitiría seguir la senda de los planes adoptados por Francia, Alemania o Italia y evitar que las empresas españolas estuvieran en inferioridad de condiciones para seguir compitiendo en los mercados internacionales.

Data publicació: 11/29/2022

Els experts en fiscalitat demanen facilitats per evitar les renúncies les estadístiques de les quals cada cop creixen més. Expliquen que el problema afecta sobretot les herències amb immobles, on a més "hi ha unes valoracions tributàries elevades i moltes vegades aquests es venen molt per sota". Consideren que quan no es tracta d'herències líquides, haurien de tenir uns terminis més amplis i, a més, no s'haurien d'exigir els avals bancaris i els interessos de demora que s'apliquen, perquè encareixen els procediments i són la causa de moltes de les renúncies, ja que cal posar diners per avançat i, moltes vegades demanar crèdits bancaris.

Data publicació: 11/24/2022

Està estudiant la viabilitat jurídica i tècnica perquè s'ampliïn els avisos que emet l'Agència Tributària en el moment de presentar la declaració i permetre als contribuents que siguin ells mateixos els qui, de manera "fàcil i ràpida", corregeixin aquest "petit error" . L'objectiu és agilitzar aquesta correcció d'errors per als casos en què la declaració surti a tornar, però en una quantitat inferior a la reflectida inicialment en presentar-la. D'altra banda, també s'està reflexionant sobre la possibilitat d'avançar en la valoració de la conducta del contribuent quan incorre en errors petits o en petits incompliments involuntaris. També milloraran l'atenció a la gent gran, redactant un protocol juntament amb la Plataforma de Majors i Pensionistes en relació amb l'atenció presencial.

Data publicació: 11/22/2022
Tens dubtes?Posa't en contacte amb nosaltres!
política de privacitat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.