Notícies recents

Hacienda no puede reclamar intereses de demora por el tiempo transcurrido hasta la liquidación del Impuesto sobre Sucesiones y Donaciones o hasta la liquidación provisional de rectificación, si el contribuyente ha declarado los hechos correctamente y el retraso se debe a discrepancias entre la Administración y el contribuyente por una diferencia interpretativa. Así, lo determina el Tribunal de Justicia de Castilla y León, en sentencia de 21 de junio de 2021.

Data publicació: 10/19/2021

Además, según la información proporcionada por el sindicato, las ETT (Empresas de Trabajo Temporal) ya no podrán contratar de forma temporal a trabajadores para ser cedidos a sus clientes y deberán mantener una relación indefinida con los empleados que cedan. El Ministerio de Trabajo presentó el miércoles a los agentes sociales un nuevo documento de negociación. UGT adelanta que Trabajo introducirá flexibilidad en la contratación temporal de la construcción. Así, según el sindicato en vez de derogar el contrato fijo de obra en la construcción, como pretendía, lo modificará. No obstante, pretende con la nueva redacción encajar este contrato específico del sector dentro de la contratación indefinida.

Data publicació: 10/14/2021

El capital mitjà subscrit (57.939 euros) creix un 7,8%. D'altra banda, a l'agost amplien capital 2.035 societats mercantils, un 13,7% més que en el mateix mes de 2020. El capital subscrit en les ampliacions registra un augment del 59,6% i supera els 1.920 milions d'euros. El capital mitjà subscrit en aquestes operacions (943.861 euros) s'incrementa un 40,3% en taxa anual. El nombre de societats mercantils dissoltes a l'agost és de 1.274, un 13,4% més que en el mateix mes de 2020. D'aquestes, el 81,9% ho van fer voluntàriament, el 9,0% per fusió i el 9,1 % restant per altres causes.

Data publicació: 10/7/2021

Així ho ha determinat el Tribunal Superior de Justícia de Galícia, en una sentència en la qual ha confirmat la sentència de primera instància, que va condemnar l'empresa a indemnitzar l'operari amb 8.675 euros. El tribunal gallec ha destacat que les hores extraordinàries són "hores de treball complementàries la retribució de la qual respon, tret de supòsits especials, a una tasca ocupacional amb existència real, efectiva i actual, executada per l'operari sobrepassant la jornada normal". En conseqüència, segons s'assenyala en la resolució, el rigor que normalment s'exigeix per demostrar cada hora extra realitzada es perd quan la prolongació de la jornada laboral és habitual.

Data publicació: 10/5/2021
Tens dubtes?Posa't en contacte amb nosaltres!
política de privacitat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí.